درباره پروتئین هیدرولیز شده گندم هر آنچه که باید بدانیم
زمانی که میگوییم مادهای هیدرولیز شده است ، یعنی طی یک فرآیند، تبدیل به واحدهای کوچکتری شده است . در واقع پروتئین گندم ، با هیدرولیز کردن ، به عناصر ریزتری تبدیل میشود که بافت مو بهتر میتواند آن را جذب کند. در واقع باید بدانید که هیدرولیز کردن ، اتفاقیست که در طول عملیات هضم ، در بدن ما و سایر حیوانات رخ می دهد . در هنگام هضم ، پروتئین به وسیله آنزیمهای مخصوصی که در معده و روده ترشح میشوند ، به سرعت هیدرولیزه میشوند.
اما در فرآیند صنعتی ، قضیه به کلی فرق میکند . در صنعت ، ابتدا پروتئین گندم را به مدت چند ساعت یا چند روز ، در اسید سولفوریک می ریزند تا ملکولهای آن ، به ملکولهای کوچکتری تبدیل شود . اگر زمان باقی ماندن در اسید سولفوریک بیش از حد باشد ، ملکولهای پروتئین گندم بیش از حد شکسته و کوچک میشوند و تبدیل به آمینو اسید میگردند .
با مطالعه در ساختار مو متوجه میشویم که تقریبا ۹۱ درصد موهای ما ، از پروتئین تشکیل شده است که با تشکیل زنجیره ای از آمینو اسیدها ساخته شده است. آمینو اسیدها از گوگرد ، اکسیژن ، هیدروژن ، نیتروژن و کربن تشکیل شده است. وجود پروتئین ، مانند وجود رطوبت و آب ، برای مو لازم و ضروری است.
پروتئین هیدرولیز شده گندم ، به بافت مو کمک میکند تا رطوبت خود را حفظ کند و البته به مو حجم میدهد ، نرمی آن را بالا می برد. پروتئین گندم می تواند به خوبی موها را ترمیم کند و اتصالات بین اجزاء ملکولی مو را تقویت نماید.
پروتئین هیدرولیز شده گندم یک ماده عالی برای از بین بردن و ترمیم آسیبهای وارد شده به موهاست.
با توجه به این مطلب باید گفت در محصولات مراقبت از مو مانند ماسک مو ها اگر شما از کراتین و رنگ مو و یا اتو مو زیاد استفاده کردهاید موهای شما آسیب دیده است و در خرید محصولات مراقبت از مو سراغ محصولاتی حاوی پروتئین هیدرولیز شده گندم باید بروید.
این مقاله توسط تیم تحقیقاتی لابراتوار آرایشی مانیا گردآوری و تنظیم شده است.
ارائه فرمولاسیون محصولات آرایشی و بهداشتی
تولید در ظرفیت خالی محصولات آرایشی و بهداشتی
مطالب مرتبط :
فواید روغن کنجد
فواید روغن بابونه
فواید روغن جوجوبا