X
تاثیر فلزات سنگین بر سفت شدن عروق

تاثیر فلزات سنگین بر سفت شدن عروق

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، فلزات سمی موجود در محیط ممکن است خطر آترواسکلروز، تجمع پلاک در شریان‌ها که می‌تواند از رسیدن خون و اکسیژن به اندام‌های اصلی جلوگیری کند، را افزایش دهد. آرسنیک و کادمیوم، فلزاتی که در غذا، آب و تنباکو یافت می‌شوند، به‌علاوه تیتانیوم، که می‌تواند از ایمپلنت‌های دندانی و ارتوپدی، لوازم آرایشی یا خودروسازی حاصل شود، با احتمال بیشتر گرفتگی عروق در گردن، ساق پا و قلب مرتبط است.

«ماریا گراو پرز»، از بیمارستان تحقیقات بیوپزشکی والنسیا اسپانیا، می‌گوید: «بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، اگر بتوانیم آلاینده‌های محیطی را از بین ببریم، می‌توان از ۳۱ درصد بار بیماری‌های قلبی عروقی در جهان جلوگیری کرد.»

آترواسکلروز زمانی ایجاد می‌شود که رسوبات چربی یا پلاک‌ها در شریان‌ها ایجاد می‌شوند و باعث باریک شدن، ضعیف شدن و سفت شدن آن‌ها می‌شوند. براساس شریان‌های آسیب دیده، می‌تواند منجر به حمله قلبی، سکته مغزی، آنژین، بیماری شریان محیطی یا بیماری کلیوی شود.

محققان در این مطالعه ۱۸۷۳ بزرگسال را ارزیابی کردند. شرکت کنندگان در این مطالعه در یک کارخانه مونتاژ خودرو در اسپانیا کار می‌کردند و بین ۴۰ تا ۵۵ سال سن داشتند. محققان میزان قرار گرفتن کارگران در معرض ۹ فلز سمی آرسنیک، باریم، اورانیوم، کادمیوم، کروم، آنتیموان، تیتانیوم، وانادیم و تنگستن را اندازه گیری کرده و ارتباط قرار گرفتن در معرض آنها را با آترواسکلروز بررسی کردند.

محققان دریافتند افراد سیگاری میزان بالاتری از آرسنیک، کادمیوم، کروم و تیتانیوم نسبت به افرادی که هرگز سیگار نکشیده بودند، داشتند.

همچنین میزان بالاتر آرسنیک، کادمیوم، تیتانیوم و آنتیموان با احتمال بالاتر ابتلاء به آترواسکلروز همراه بود. وانگهی به نظر می‌رسد که آرسنیک و کادمیوم بیشترین ارتباط را با افزایش سطح پلاک در شریان‌های کاروتید دارند. کادمیوم و تیتانیوم مشکلات بیشتری برای شریان‌های فمورال دارند. تیتانیوم، و احتمالاً کادمیوم و آنتیموان، نگرانی بیشتری برای عروق کرونر به همراه دارند.

 

 این خبر توسط تیم تحقیقاتی لابراتوار آرایشی مانیا گردآوری و تنظیم شده است.

 

اخبار آرایشی و بهداشتی را در وب‌سایت لابراتوار مانیا دنبال کنید.

 

منبع خبر : مهر

 

بیشتر بخوانید : ( اخبار آرایشی و بهداشتی )

آتش سوزی در کارخانه تولید لوازم آرایش

تولید مواد اولیه آرایشی در شرکت های دانش بنیان

صدور مجوز برای واردات لوازم آرایش خارجی؟

کشف لوازم آرایش قاچاق در گرگان

آیا وزارت صمت برنامه ای برای واردات محصولات آرایشی دارد؟

انتصاب مدیرکل امور فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مطلب قبلی کرونا و افزایش مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی
مطلب بعدی حکم وضو و غسل با داشتن آرایش

درباره ما

لابراتوار آرایشی مانیا با گسترش و تکمیل کادر خود در واحد تحقیق و توسعه توانسته است در سال‌های اخیر جایگاه خوبی در صنعت آرایشی و بهداشتی پیدا کند. لابراتوار مانیا همواره کیفیت محصولات تولیدی در سطح استانداردهای جهانی را سرلوحه کار خود قرار داده است و امیدواریم در این راه در عرصه‌های جهانی نیز به زودی نام ایران و مانیا را ببینیم.

لابراتوار آرایشی و بهداشتی مانیا با همکاری شرکت زیبا رویان نفیس آماده همکاری تولید در ظرفیت خالی خطوط خود با سایر شرکت‌ها می‌باشد.

تولید در ظرفیت خالی تمامی محصولات آرایشی و بهداشتی در منطقه ویژه آزاد اقتصادی سلفچگان.

لابراتوار آرایشی مانیا ارائه دهنده فرمولاسیون‌های انحصاری محصولات آرایشی و بهداشتی و همچنین همکاری در زمینه تولید در ظرفیت خالی محصولات آرایشی و بهداشتی با تمامی شرکت‌های آرایشی و بهداشتی.

 

شبکه های اجتماعی